Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2015 13:51 - Нумерология - Значение на Царското /Господарско/ число 11!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 29585 Коментари: 0 Гласове:
1



         ЧИСЛОТО 11

Универсално значение. Това е женско число, символ на антитезата и полярността, но също така - и на партньорството и симетрията. То включва в себе си две паралелни съществования - тези на отрицанието и симпатията, Ин и Ян. Ин символизира вечното женско начало, но въпреки това стремежът към себеизразя-ване му е чужд. По някакъв странен начин това число обхваща несъвместими и неприемливи на пръв поглед понятия - пасивност и подчинение, желание за покой и чувство за пълна хармония, Ин и Ян - това са доброто и злото, черното и бялото, хармонията и дисбаланса, вечният стремеж към равновесие...

Символи. Нептун, всички видове двойки на двойствеността и противоположностите. , Знак. Паралелни линии.

Личностна характеристика. Числото 11 притежава духовен простор, просветление, слава, но също така и нервно напрежение. Хората, родени под знака на това число, притежават артистична природа и невероятно въображение. Склонни са да идеализират действителността и винаги се нуждаят от кумири, които си създават сами до края на живота си. В тях взема превес духовното над физическото. Приоритет има мозъкът, а не ума.

Хората, родени под знака на 11, притежават способността за бързо усвояване на информацията, което от своя страна ги подтиква към изобретателност, при това, без да са напористи. Тези хора не са лидери. Преди всичко са откриватели, вдъхновени от прозроние. Техният артистизъм винаги може да се изрази в една голяма кариера. Под покровителството на числото 11 е възможно да бъдат достигнати невероятни висоти. То предлага големи шансове в търговията, тъй като тези хора обичат красотата и порядъка в света. Те са добродушни и любезни, но могат да бъдат и стеснителни, затворени в себе си. Числото 11 винаги е свързано с бъдещето, но съществува опасност при вземането на предварителни решения. Хората, родени под знака на 11, трябва да се въздържат и от престъпни действия. Те имат слабо отношение към времето, към мястото на обстоятелствата, тъй като винаги летят в облаците и никога не се намират на земята. От тях винаги израстват най-добрите проповедници.

Линията на живота им е вечният път - път на спокойствието и идилията, на семейния уют. Това са любезни, грижливи хора, страшно любвеобвилни и същевременно - невероятно ревниви. Те никога не са в спокойно състояние.

Ключови думи

Положителни - евангелист, проповедник, психолог, писател, психоаналитик, предводител.

Отрицателни - жестокост, предателство, злоба, ранимост.

Положително начало. Стремеж към духовно извисяване и откровение, склонност към откривателство на нови идеи. Изповядване на висш идеализъм, изразяващ се в особен афинитет към поезията и изкуството. Хората, родени под знака на числото 11, са в състояние да дадат правилен съвет, вярно напътствие и човешка утеха. Те са в състояние да изгорят върху кладата на своя идеал - много от тях приемат свещенически сан, както и мъченичество, ако това е необходимо.

Негативно начало. Числото 11 се свежда до негативните качества на 2. Хората под този знак често налагат своята лична воля над другите, те се себевеличаят и не желаят да проявят разбиране към другите. В манията си за величие понякога стигат до фанатизъм.

Разрушително начало. 11 е символ на деградация, служене на дявола, както и на безчестие.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753494
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031