Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
09.09.2020 00:05 - AGENDA 2030
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1242 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 09.09.2020 00:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ПРОГРАМА 2030 -ЗА ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ
Програма 21
(Преоткрита Като Програма 2030 И Програма 2050)
Е План За Обезлюдяване На 95% От Световното Население
До 2030 Г.

Програма 21 - и скорошните Програма 2030 и Програма 2050 - е план за обезлюдяване на 95% от световното население до 2030
 г.

Това е план за действие, разработен от ООН и подписан от 178 правителства. Целта му е обезлюдяването на човечеството, защото „ние сме твърде много“. Той се популяризира от елитите като начин за „спасяване на планетата“ и се прилага от правителствата по целия свят. Бил Гейтс дори сподели мнението си за това как да постигнете тази цел чрез ваксинации и други средства в лекция на TedX:

„Днес светът има 6,8 милиарда души. Това достига до около девет милиарда. Сега, ако свършим наистина страхотна работа с новите ваксини, здравеопазването и репродуктивното здраве, можем да намалим това с може би 10 или 15 процента. " ( Източник )

Те пробутват своя глобалистичен дневен ред върху всички нас без права на собственост и други права. Хората дори били глобявани за събиране на дъждовна вода в собствените си домове .


image

 

Средствата за обезлюдяване

Тази геноцидна програма на човечеството вече е започнала и има много средства, приложени за постигането на тази цел, включително chemtrails (или „ Геоинженеринг “), ваксини, облъчена храна, ГМО ( Codex Alimentarius ), интелигентни измервателни уреди, внедряване на 5G, които Тръмп популяризира като част от „технологична надпревара“.

Едно такова средно, което е относително игнорирано в алтернативните медии, е масовата миграция на населението от Африка и Близкия изток в САЩ и Европа.

В Израел те помогнаха да бъдат привлечени около 100 000 мигранти от Африка, които завладяха цели квартали в Южен Тел Авив и други градове, където местното население буквално стана бежанци в собствената си страна и избяга в други части на страната. Те тероризират местните и е ужасно какво се случва в тези райони. Всички тези средства обаче звучат чудесно, когато са наречени „устойчиво развитие“ по Програма 21 .

И така, как хората, които едва печелят 300 USD годишно, могат да си позволят пътуване от Африка до Израел, което струва (според свидетелствата на някои имигранти) 3000 USD. Открих, че това се плаща и тези имигранти са защитени от неправителствени организации ( неправителствени агенции ), които се финансират от чужди правителства и фондации.

Предполагам, че това е организирана имиграция в Израел , наподобяваща тази от Сирия и Африка до Европа и САЩ, е да унищожи западните страни и тези, които са привързани към тях отвътре. Тогава започнах да мисля за това, което не ни се казва за тази масивна миграция на населението в Израел.

В началото израелските масови медии ги наричаха „бежанци“. След като обаче представителите на ООН провериха статуса си, те посочиха, че само 6 процента от тях са истински бежанци. Това наложи основните медии да променят терминологията си по отношение на тях като „търсещи убежище“.

 

Как се прилага Дневен ред 21 в световен мащаб?

Отново „Дневен ред 21“ се осъществява от неправителствени организации, финансирани от чужди държави, като фонд „Нов Израел“ (финансиран от Фондация Форд и други, включително мюсюлмански страни), както и такива групи като Фондация „Отворено общество“ (Джордж Сорос) и „Оксфам“ с Предполагам, намерения да унищожат Израел отвътре, както и другите западни страни.

Според собствения уебсайт на ООН това е „изчерпателен план за действие, който трябва да се предприема в световен мащаб, на национално и местно ниво от организации на системата на ООН, правителства и големи групи във всяка област, в която човешкото въздействие върху околната среда“.

Този план участва във всеки аспект от нашия живот според Роза Коаре, активистка и преподавател, която неуморно работи, за да информира непознатата общественост за опасностите от този план. Програма 21 на ООН / Устойчивото развитие е корпоративна манипулация, използваща Зелената маска от опазване на околната среда, за да предаде глобалистичен план. " ( www.openmindconference.com )

Изглежда, че използването на думата „устойчивост“ им помага да популяризират своя план за обезлюдяване без забавяне. Звучи толкова „зелено“, напреднало и прогресивно. Звъни ли звънец? Това е причината повечето хора да смятат този план за положителен. И така, какво не е наред с него? Обърнете внимание на действията на тези, които го прилагат, а не на „приятни“, успокояващи думи като „устойчиво развитие“.

Дълго време нямах представа, че има някаква връзка между всички тези разнообразни теми.

Този дневен ред се управлява от Организацията на обединените нации чрез неправителствена организация, наречена „Международен съвет за местни инициативи в областта на околната среда“, известна като ICLEI (произнася се Ik-lee). Той се прилага на местно ниво от общините на големите градове по света, включително Лондон, Берлин, Рим.

От моите изследвания петнадесет града в Израел се присъединиха към тази неправителствена организация през 2008 г. Не би трябвало да е изненада, че Рон Хулдай, кмет на Тел Авив, е председател на ICLEI Израел (или както се нарича Форум 15, който е форумът на 15 града в Израел, които приеха разпоредбите на ICLEI).

Това се плаща от вас и данъкоплатците по целия свят (не само в САЩ), без вашето знание или съгласие, тъй като никой от нас не е бил информиран за това и очевидно, и вие не сте имали глас за прилагането му. Тази програма на ООН 21 отговаря за програмите за развитие във вашия град, които не сте запознати, зад масовата инженерна имиграция на Запад и тежкия надзор на населението навсякъде (както при „интелигентните измервателни уреди“ и 5G).

Можете да проверите програмите Agenda 21, внедрени във вашия град или град, като потърсите Agenda 21 и името на вашия град в Google. Ще ги намерите по този начин. Намерих тези програми, реализирани в Хайфа, градът, в който живея.

Според официалния уебсайт на ICLEI, тази неправителствена организация включва „12 мегаполиса, 100 супер-градове и градски региони, 450 големи градове, както и 450 средни градове в 84 държави“. Тази неправителствена организация заяви, че целта е „до 2050 г. една трета от всички хора да живеят в градовете“.

Те също така принуждават децата да използват устойчив транспорт, който е тясно свързан с програмата за управление на населението на Дневен ред 21, в опит да привлече повечето хора в мегаполиси и далеч от селските райони, които ще се считат за „отворени пространства“ за дивата природа и ще бъдат по-лесно контролирани чрез използване на обществени транспорт.

Наскоро се запознахме с една шведска тийнейджърка на име Грета Тунберг, която според масовите медии - които популяризират програма 21 и глобалното затопляне / изменението на климата - помага да се повиши осведомеността по въпросите на климата.

Отново можем да видим тук как децата и тийнейджърите са обусловени от такива убеждения, без може би да осъзнават, че те се използват за популяризиране на тази програма. Ако кабалът не успее по един начин (както при Ал Гор ), те ще прокарат дневния си ред по друг начин.

Основната ми грижа тук беше, че скритият дневен ред се маскира като полезен план за човечеството, като в същото време е точно обратното.

В действителност е добре измислена лъжа да се подминем покрай нашия контрол. Резултатът от всичко това е премахването на националния суверенитет и овластяването на ООН постепенно да поеме контрола върху някогашните национални политики.

„Това ще премахне и унищожи всички конституции, ще ограничи свободата на словото и ще обезоръжи хората. Когато Програма 21 бъде напълно реализирана, ООН ще притежава всички оръжия и впоследствие няма да има опозиция срещу техния контрол. "

Пол Макгуайър, международно признат експерт по пророчества, говорител, министър и автор пише в книгата си „Вавилонският кодекс“, че,

„Истинската програма на Програма 21 [/ 2030] е да се установи глобално правителство, глобална икономическа система и световна религия. Когато генералният секретар на ООН Бан Ки Мун говори за „мечта за свят на мир и достойнство за всички“, това не е по-различно от това, когато комунистите обещаха на хората „рай на работниците“. “

 

Законно ли е?

Тъй като този план се изпълнява тайно от името на Програма 21 на ООН от неправителствена организация, наречена ICLEI , никой от нас не е бил информиран за него или не е гласувал за него по някакъв начин; това основно води до загуба на лична свобода и суверенитет в световен мащаб.

Това е измама на човечеството, вкоренена в тъмнината и нашето съучастническо невежество, което позволява на ООН да изпълни този коварен план. Това е напълно недемократично „и разчита на нашето пасивно, неинформирано приемане на„ властите “.“

 

Какво представлява Codex Alimentarius ?

Това е термин, използван за разпоредбите за храните, които са написани и ратифицирани през 2009 г. В моите изследвания открих връзка между IG Farben (бивш BAYER , BASF, HOECHST) и законите за храните, ратифицирани от ООН.

Той повдига много важни въпроси като: Как тези разпоредби са свързани с програмата за обезлюдяване? И защо храната ни е пълна с токсини и елементи, които рискуват здравето ни? Наистина ли има твърде много хора на земята? Световната здравна организация интересува ли се от общото ни благосъстояние?

Разбрах, че нацисти като Фриц тер Меер, бивш изпълнителен член на IG Farben (който е произвеждал и доставял циклона В в лагерите на смъртта по време на Втората световна война), който е бил затворен за петнайсет години в затвора, след като е бил осъден в Нюрнберг Трибуналът за военни престъпления е бил нает от ООН след освобождаването. Той беше част от комисията, предназначена да планира хранителните ресурси за човечеството, създала Codex Alimentarius .

(Това е спонсориран от ООН орган за глобални стандарти за храните, който криминализира производството на здравословно хранене както в търговската мрежа, така и в дома ви, независимо дали става въпрос за биологична храна, хранителни добавки или дори за вашата биологична градина).

Д-р Рима Лейбоу говори за тези разпоредби, които са определили, че витамините са токсини и следователно трябва да бъдат ограничени в консумация до неефективни дози и които включват облъчване на хранителните запаси, за да унищожат всички хранителни вещества в нашата храна и да преминат към ГМО храни към да се консумира от масите. Само това ще доведе до смъртта на три милиарда души по света през следващите няколко десетилетия според д-р Рима Лейбоу .

Световната здравна организация потвърждава тези оценки .

Ето още обяснения за тези, които стоят зад очертанията на този план:

„Само петнадесет години след като бяха осъдени в Нюрнбергския трибунал за военни престъпления, Bayer, BASF и Hoechst отново бяха архитекти на следващите големи нарушения на правата на човека. През 1962 г. те създадоха комисията Codex Alimentarius . " (Забележка, направена от Фондация за здраве на д-р Рат )

 

Защо хората не чуят за този план?

Повечето хора използват масови медии, включително телевизия, вестници, радиостанции и други средства за информиране, което потиска тази информация; тези, които имат власт, контролират основните медии и не искат да сте наясно с този план. Тази медия години наред отрича съществуването на такъв план, въпреки съществуването на книга, озаглавена „Програма 21“ (350 страници), публикувана от ООН.

Така че, ако не разчитате на алтернативно медийно отразяване, е малко вероятно да намерите информация за този обширен глобален план и за всички негови цели.9 Ако обществеността в световен мащаб беше узнала за такъв план, те веднага щяха да се изправят срещу и да спре изпълнението му, което определено е нещо, което „силите, които са“ не искат.

Затова те въвеждат този план постепенно, като използват привлекателни формулировки като „устойчиво развитие“ или някакъв друг „зелен“ звучен термин, така че хората с удоволствие да го приемат (както фашистките режими винаги са го правили). Не става въпрос обаче за екологична устойчивост изобщо. Истинските му цели се изпълняват чрез измама, прикривайки истинската му цел да завладее цялата планета и всичките й активи от шепа хора.

Тези, които популяризират този дневен ред, включват кралски особи (като принц Чарлз, който е запален защитник на този план, както може да се види в речта му „Новата програма за околната среда“), водещи политици като Обама, които се обърнаха към Общото събрание на ООН на 27 септември, 2015 г. и заяви, че планът на ООН „е една от най-умните инвестиции, които можем да направим в нашето собствено бъдеще“.

Бюрократи, изпълнителни директори и върховете на международни банки и корпорации като Хю Грант, главен изпълнителен директор на Monsanto, казаха: „Това място става все по-оживено и пренаселено. Стига да имате пари в задния си джоб и да карате комбито си до супермаркета през уикендите, то засега това е извън полезрението, изгубено. “

Начинът на живот на „ глобалния елит “ с техните частни влакове и самолети, автопаркове и дворци и техните предприятия са изключени от този план и продължават да се считат за устойчиви.

 

Chemtrails

През 2013 г., след като разбрах, че „chemtrails“ съществуват, започнах да пиша на известни активисти по тази тема като Дейн Уинингтън , особено след като се почувствах обезпокоен и безпомощен. Бях болен, боли ме гърлото и нямаше никой, към когото да се обърна, освен тези активисти, които докладваха и споделяха здравни съвети как да поддържаме здравето и здравословното си състояние, когато излезе цялата тази безумна информация.

Първо, след като осъзнах това явление, направих много снимки и след това един ден забелязах два самолета, които пръскаха и оставяха тези бели пътеки зад себе си, които другите самолети не напускаха. Това се случи толкова много пъти, че с приятел просто гледахме тези самолети.

Тя също направи няколко използваеми снимки и видеоклипове и ги публикува във Facebook. Започнах да се чувствам безпомощен и безнадежден, виждайки как тези маркирани самолети пръскат и не мога да направя нищо, освен да ги гледам как пръскат отровата си.

По-късно разбрах също, че те не само пръскат от самолети, но и използват подводни струи в океаните, насочени към нашите плажове, където това е уместно.

Основателят на този сайт Geoengineering Watch , Дейн Уинингтън, заедно с други заведе дело срещу властите (режима), които се предполага, че стоят зад това престъпление срещу човечеството, заявявайки, че HAARP се използва като оръжие, което предизвиква климатичните промени.

Разбрах за патент за HAARP ( високочестотна активна програма за изследователска дейност на Аврора ), че той разполага с инсталации по целия свят, които заедно с chemtrails всъщност могат да създадат земетресения, цунами и други „природни“ бедствия. Cobra (движението на съпротивата) също го нарича йоносферни нагреватели (най-известният се намира в Аляска, но такива съоръжения могат да бъдат намерени по целия свят) и те публикуват съответна карта.

Гледах видеоклипове, които хората по цял свят качиха в YouTube, показващи странни цветни „облаци“ половин час преди да се случи „природно“ бедствие.

 

Американски черен бюджет за пръскане на населението като хлебарки

 

Разбрах, че таен „черен“ бюджет на бившия президент Обама, спонсориращ собствената ни смърт; шокиращо открих, че ние несъзнателно финансираме собствения си геноцид ( непокрит таен президентски бюджет на Chemtrail - Конгресът надхвърля милиарди, за да пръска население като хлебарки и че това продължава десетилетия.

 

Ето думите на Дейн Уинингтън за продължаващите chemtrails / Geoingineering:

„Историческите сведения несъмнено доказват, че климатичното инженерство е изцяло внедрено в значителен мащаб в продължение на повече от 65 години (потискане на ураганите над 53 години), така че защо големите публикации продължават да лъжат за тази крещяща реалност? Защото за това им се плаща.

„След като глобалните популации напълно схванат гравитацията на биосферния колапс, който бързо се разгръща около тях (допълнително изострен от геоинженерството ), нашата парадигма ще се преобърне. Структурата на властта отчаяно се опитва да скрие тази реалност възможно най-дълго.

„За съжаление повечето екологични групи и организации са основни участници в отричането на геоинженеринга. Аз и няколко други активисти току-що присъствахме на презентация за глобалното затопляне само със стояща стая, уверихме се, че темата за геоинженеринга не е пропусната от това събитие. "

Според този дневен ред ( Програма 21 и Програма 2030 ) хората са на същото ниво като животните. Ние трябва да се управляваме като флора и фауна. Зад всичко се крие материалистичен и секуларизиран възглед за човечеството, който отхвърля идеята, че хората са свещени и са част от божественото!

Излишно е да казвам, че това е само върхът на айсберга по отношение на тази отвратителна програма, която подробно описвам в книгата си „ Масово пробуждане“ . Както показва заглавието, това обхваща истинското намерение да контролираме човечеството, като ни откъснем от по-висшите ни източници, но вярвам, че ще спечелим тази битка и ще покажем методите, които аз и други използваме, за да запазим връзката си и да отвърнем на удара.

 

Как да разберем, че сме в положителен график и че сме спасени?

Дейвид Уилкок твърди, че ако това, което Алекс Джоунс , който обсъжда тази програма за обезлюдяване в продължение на години, включително лагерите на FEMA в САЩ, успя, нямаше да сме тук.

Смятам, че трябва да се подчертае: Ако това, което кабалата / елитите, планирани за всички нас, щеше да работи, както искаха и изпълниха, и нямаше бели шапки, нямаше да сте тук, четейки тази статия. Те са направили всичко, за да ограничат плодородието и да обезлюдят планетата, но ние все още сме тук и те, кабалът, губят. Запомни това.

 


От Шоши Херску , разследващ журналист и автор на книгата с пълното разкритие „ Масово пробуждане “.

ИЗТОЧНИК:

https://humansarefree.com/2019/03/agenda-21-reinvented-as-agenda-2030-and-agenda-2050-is-a-plan-to-depopulate-95-of-the-world-population-by-2030.html






Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8343604
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32633
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930