Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2020 22:11 - „ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!”
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 982 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 08.04.2020 22:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                                          „ПО  ДЕЛАТА  ИМ  ЩЕ  ГИ  ПОЗНАЕТЕ!”

 

    ИдиотизЪма се предава по наследство, както и пиянството. Наследяват се и вредите от Брадатата спирохета на Маркс, нацръквана в организЪма на „обучавани” в Голямата страна чужди граждани. Те са разработвани там по времето на Сталин/НКВ да работят като агенти от собствените си страни в полза на най-щастливите хора на света. Тази работа е инернационален дълг на всички честни и прогресивни хора по света, тя е мощен удар в суратя империализЪма, така се обясняваше необходимостта от нея.

    В три страни примати почти едновременно управляваха генералисимуси. Такъв бе Франко, такъв бе Чан Кай Ши, такав бе най-вредният за света, Сталин - свят образ за Путин, за Радев и още много като тях. Генералисимусите управляваха страните си до_животно. Дори днес потомък – може да е дори правнук - на разработените от сталинския НКВД  в Голямата страна ако заеме пост кърмчия на родната си страна, той се изявава по начин, подобен на този на генералисимуса. Причината е че гените, които той наследява са с включени погрешни команди, от които спасение няма!!! Казах вече, придобитият идиотизъм се предава по наследство, а точно това правеха тези централи, които превръщаха глупаците в агресивни идиоти. Хората обаче в страната, където е внедрен задкулисно потомъкът на идиоти на висок пост не са нивото от преди почти век. Интелектуално те са се развили през изминалите години, докато потомъкът на видиотените си родители, дядовци, разработвани в Голямата страна запазва мисленето си от времето на видиотиването на предците му, макар то отдавна да е безвъзвратно отминало. Така той в очите на хората - всичките интеликтуално над него!!! - се явава не генералисимус, а простакисимус.

 

   Хората, не всички достатъчно просветени в тази област чувстват това, но не могат да си го обяснят. На специалистите обаче е досатъчно да погледнат обекта, преди да се е олигавил с една дума и вече им става ясно за какво става въпрос. Те не се нуждаят да го слушат, защото знаят какво ще каже, вземат му думата – изключат звука на телевизора – и наблюдавайки маниерите му, на тях им става ясно точно къде обектът е бил разработван, до какъв клас е достигнал, макар гамата да е доста широка: от 5,50, през 7,62, после през 12,  18,  26,  36, 50, 80, 100, 122 до максималнио високия клас 152 - жемчужинът на разработените в Голямата страна.  Притежаващите цетрови познания, запознати с дулата на огнестрелните оръжия се досещат от къде идва тази класация и защо класът на разработка на агентите се свързва с диаметъра на тези огнестрелни оръжия. За жените чужестранни сътруднички/разведчички достигнатият от тях клас по време на обучението им е съвсем различен. Когато стане дума тях ще се повърна на темата.

    Сега ще публикувам две подобни ненормални действия, за специалистите без всякакво съмнение с еднаква изходна точка, но протичащо в различно време. Първото действие е част от руската култура и стремежът да я яхнат офицерите от НКВД. Започвам с него. Предваригелно казвам как протече и завърши тя – първоначално с успех за идиотите, после с успех за хората, за културата.

 

    Ето какво се случва в СССР /б. м. Сталин/НКВД/ през 1936/37 г.

    Седма година световна икономическа криза, в богатата като природна даденост Украйна има доста храна. Всичко се търси по света в този момент, няма никакви стоки, включително и храна, това от една страна, от друга житото в САЩ не се продава, защото е евтино, купуват го железниците и го горят в локомотивите. Пълна идиотщина, водеща до тотална липса на всякакви стоки по света. От нея се възползва Сталин по начин, при който сега иска де се възползва от коронавируса неомаркссталинеца Путин, но не знае гОркият какъв таквоз ще наврат.  Сталин през 1936 г. разпорежда на Вътрешни войски и на НКВД за изземат всички храни на украинците, но също и някои стоки, които се търсят по Европа, напр. кожи за обувки или дрехи, вълна – всичко което може да се прададе. Изземват се тези неща, на украинците се дава компенсация - държавна дажба хляб - два хляба по 1 кг. на пет души за един месец. Сталин продава тези стоки на Запада, купува с парите от тях машини, само че от глада през зимата в Украйна умират между 3 и 7000000 души. Трагедията е била ужасна. Хора – скелети в кожа - са се довличали сами до гроблищата да умрат там, защото няма кой да ги изнесе от домовете им. Въвеждам таг, героят от това време, пионерът Павлик Морозов. Заради него убили баща му, дядото след това предателство убил внука си, убили и дядото. Две колена затрити...

      Тази трагедия в Украйна  става достояние на руснаците, тя се отразява и в културата им, намираща се по онова време под жестока цензура. За цензурата отговаря културкомисарят Жданов, комуто са представяни списъци с културни дейци, а той е трябвало да ги обработи и предаде за изпълнение – да определи съдбата на културните дейци на Русия, от които НКВД е снел доверието си – да ги разстрелят, изпратят в Сибир, в тюрма, интерниране, имало е и графа Освободить. Луначарский, когото Сталин отравя и на чието място турга тоя изверг няма неговото интелектуално ниво, споделя го обаче съдбата на Луначарский – Сталин снема доверието си от него и го трови. В момента тук и там също тровят - Ким Чен Ун брат си, Путин враговете си по света, при това с радиоактивни изотопи или с екстракти от селскостопански отрови.

     В тази жестока цензура Шостакович пише Четвъртата си симфония, посветена на голодомора в Украйна. В НКВД обаче знаят всичко, забраняват премиерата й. Не унищожават обаче симфонията, не откарват в Сибир и Шостакович. Срещу него обаче от НКВД започват кампания, която не само не прави смисъл, но вероятно е била невъзможна и 3000 години преди маймуните. В целия СССР започват масови демонстрации на рабочий и крестян срещу тази симфония. Хората се събират вечер след работа, бичуват произведението, искат смертательная казнь за автора му. После с плакати излизат по улиците. Тези демонстрации срещу симфонията на Шостакович се извършват навсякъде, та дори в Крайния север и в Далечния изток на Камчатка.

  Тук обръщам вмнимание, че тези възмутени граждани и селяни въобще не знаят за какво става въпрос, защото никой от тях не е чувал произведението, а и да го чуе, нищо няма да разбере. То е доста сложно – една гигантска тричастна симфония със зловеща фуга в разработката на първата част, която могат да разберат само специалстите в музиката и запознати с повода за написването й.

   Този метад на бичуване, на отричане на нещо, което никой не е видял и чул и въобще не знае за какво става въпрос е бил широко прилаган в СССР по времето на Сталин/НКВД. Разработваните по това време наши сънародници са съхранили в чипа си този метод и го предават по наследство на потомците си. И не само на потомците си, с него те заразяват и тези, които се явяват техни последователи, съмишленици, съратници, поддержники, подкррепники, мекерета. Този прийом е не само знак на признак, но нещо много съществено за специалистите, които като гледат, мислят. За тях е ясно от къде идват този тип изяви, къде са били разработвани родителите им, обучителите им, какви са интелектуалните качества на новопредставените пред нас техни наследници изявявачи.

   Специалистите имат и други възможности – без да чуят и една дума от изкопаемото със съхранено мислене от преди век, те ще изключат звука на телевизора и по маниерите му изготвят нетовосоциологичен профил, като определят и висшето училище, където той е бил разработен до съответния клас. Ще го погледат до самонаекскреминтиравенето на суратя му с кака, ще споменат негова майка, а може в допълнение и негови познати...и до там.

  

     Ще дам пример с един носител в оганизЪма си на Брадатата спирохета на Маркс. Понеже доста се разширих в постинга си, напомням, че протестиращите срещу симфонията на Шостакович през 1936/37 г. нито са чували самфонията, нито ако я чуят ще разберат музиката, но отношението им към произведението е преднамерено агресивно/негативно. Защото  са на принципа „Исполнять, не разсуждать!”.

   Зад такива обекти, изявяващи се в днешно време извън Голямата страна е излишно да казвам, че стоят офицерите на ФСБ, наследници на някогашния НКВД, които дърпат конците им.

   Точно по тези тертипи, казах, не правещи смисъл и невъзможни за сценарий дори 3000 години преди маймуните, работи нашият президент. Той е турнат за президент за да пречи на развитието на страната ни, с което косвено атакует свим президентским щиком ЕС, нафекалва имиджа на България пред света, по форуми отива да смърди с подготвените му от Задкулисието речи. Приликата на неговите действия с тези на някогашната НКВД е поразителна. В СССР никота не са чували симфонията  на Шостакович, но рабочий и крестян надават злоба срещу нея от Мурманск до Владивосток, макар от произведението хабер от понятие да си нямат. От същото интелектуално ниво като на протестиращите през 1936/7 г -  рабочий и крестян – президентът ни предварително заявява, че ще турне вето на едикой си закон, същото ще направи с поправката към стар закон, с която той се актуализира, както напр. сега за този за извънредното положение. Той хабер от понятие си няма какъв е законът, не различава топло от студено, но ще го спира. Не обяснявам защо е така програмиран от задкулисниките, само на ненакретенизираните от социалните мрежи и медиите не ще да е ясно.

    Чувал съм, че само веднаж до сега през 1956 г. по автобусна линия №79 хванали български гражданин – сега част от електората на президента - с билет. Не съм чувал обаче нашият президент да е одобрил нещо, изготвено от правителството, от парламента.

    Такъв простакисимус, изявник в Българската политика, до сега не знам да сме имали, би си казал всеки. Ама не е така, това е неговата маска, когато излиза извън задкулисието, където той е силна фигура от типа на топ или дамата и играе ролята злоумишлеником, зловредником Болгарии.  По същество той е диригентът на музиката, която композират в Голямата страна, а той я изпълнява тук.  С това, което прави той не е президент на страната, а неин враг. Той съсипва нещо още по-съкровено, културата на страната ни, за която ако го питат, ще попита на свой ред:

    - А какво е култура?

    Запознатите с Библията ще разберат въпроса ми. 

     В друг постинг ще разясни смисъла на заподмятвания сега от него фалос, че Закон за извънредното положение не е необходи и ще му наложи вето. Интересно съвпадение обаче забелязвам, неговото мнение винаги е същото, като на БСП.

     Трябва да има нещо....

      И пак се връщам на въпроса от Апостолите към Исус Христос,  как да разпознават тези, които лъжат:   
    -  
По делата им ще ги познаете!, отговаря им Той. 
  
image

          - Защо са такива мненията на президента? 
          - Трябва да има нещо....




Гласувай:
3



1. slavimirgenchev1953 - Налетели са те местните блогбегейски
08.04.2020 22:38
венцивалериевци, блекпръцковци, окейчовци и причие сволочи, защото много си ги обидил. Познали са се, завалиите.
цитирай
2. ok3223 - Мноого думи малце мисъл...
08.04.2020 22:40
Като на дърта и младееща се баба, която поизветряла от годините, предъвкваш матрялите спуснати ти от краварските ти спонсори. От които лъха подлост, угодничество и неконтролирано подмазване пред тези, които ти усиигуриха екскурзията и развеждаха като дърта и недое...педофилска проститутка, из елитните курорти, кюшете и местенца в САЩ.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Между изброените блогбейци има един върхов поет, ОК-еят.
08.04.2020 23:11
slavimirgenchev1953 написа:
венцивалериевци, блекпръцковци, окейчовци и причие сволочи, защото много си ги обидил. Познали са се, завалиите.


Неговите стихове са толкова висши, че и поети и писатели трудно ги разбират или пък ги разбират и му завиждат. Той ведно с Чернопръцко и проф. Венци Киндалов са презложени за голямата награда на Центъра по случай Великден. Един от тях ще я получи...
цитирай
4. planinitenabulgaria - Няма да има реприка от мен, защото не умеете да се обръщате към хора като мен.
08.04.2020 23:14
ok3223 написа:
Като на дърта и младееща се баба, която поизветряла от годините, предъвкваш матрялите спуснати ти от краварските ти спонсори. От които лъха подлост, угодничество и неконтролирано подмазване пред тези, които ти усиигуриха екскурзията и развеждаха като дърта и недое...педофилска проститутка, из елитните курорти, кюшете и местенца в САЩ.


Пэздравявам Ви за поетичните върхове, които достигнахте. Благодарение на тях аз сега се чувствам славянин и се радвам, че Путин ще остане президент до 2036 г., а също, а също, че Борис Джонсън вече диша сам...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185960
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031