Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2017 16:02 - Изгониха Дарина Сарелска от Нова тв!
Автор: radiovisioner Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 934 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Дарина Сарелска вече не е директор "Новини и актуални предавания" в "Нова Броудкастинг Груп", съобщиха оттам. Мястото й ще бъде заето от Силва Зурлева, която е член на борда на директорите. В съобщението не се утонява каква е причината за смяната.


"Всички ние благодарим на Дарина за усилията, които допринесоха за издигането на новините на "Нова" до сегашната им позиция на несъмнен лидер в ефира. Надяваме се, че Дарина ще успее в бъдещите си проекти. Аз ще продължа да работя с всички членове на екипа на новините и съм уверена, че заедно ще запазим най-високите постижения на медията, както и ще продължим да се развиваме", коментира Силва Зурлева.


"Гордея се с това, което постигнахме в последните 4 години. Новините на "Нова" заеха заслужената си лидерска позиция на пазара. За мен тази промяна е за добро. Надявам се да бъде и за доброто на "Нова" и новините, към които оставам привързана. Разчитам, че екипът ще продължи да работи по същите високи професионални принципи и стандарти, както през четирите години, в които бяхме заедно. Благодарна съм за натрупания опит и гледам напред към бъдещи проекти", допълни Дарина Сарелска.


 

Тя заема поста от октомври 2013 година, като преди това пет години беше изпълнителният продуцент на "Новини и актуални предавания" в Би Ти Ви.


Името на Сарелска беше замесено в избухналия около напусналия "Нова телевизия" репортера Васил Иванов скандал, който в "Шоуто на Слави" я обвини в налагане на цензура - че е спирала негови разследвания и настояла да не се пускат материали срещу кметове след последните местни избори. По думите му колежката му била в конфликт на интереси, защото деверът й е депутат от ГЕРБ. Дарина Сарелска отрече тези обвинения, а "Нова телевизия" я защити в разпространена до медиите позиция.


В началото на април шведското делово издание "Дагенс индустри" съобщи, че собственикът на "Нова телевизия" - шведската медийна компания "Модерн таймс груп" (MTG), продава бизнеса си в България.



Тагове:   сарелска,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radiovisioner
Категория: Новини
Прочетен: 850792
Постинги: 1688
Коментари: 141
Гласове: 116
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031