Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2020 16:10 - Васил Божков отговаря на удара - разпространи шест въпроса към управляващите - автор: radostinalassa
Автор: jivko1128 Категория: Новини   
Прочетен: 639 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image



В социалната мрежа като коронавирус се разпространява текст, за който се твърди, че е написан от Васил Божков. В него бизнесменът задава 6 убийствени въпроса към Бойко Борисов, Иван Гешев и Валери Симеонов.

 

До този момент няма доказателства, че автор на текста е най-богатият българин, затова всеки читател има право да избере дали да го приеме като достоверен.

Bulnews.bg публикува написаното без редакторска намеса: 

"Казвам се Васил Божков и съм реално беглец от България, но с тези редове, които ще се появят няколко седмици след последното ми публично изявление в медиите, искам да задам няколко въпроса на така наречените политици в България и те няма да са пряко свързани с мен, а като цяло ще се опитам да получа отговори, защо едни селяндури без образование, но с власт вече 30 години управляват България, правейки се на демократи. Години наред седях настрани от политиката, защото не ме вълнуваше, но когато бандити представящи се за политици са тръгнали да ме унищожават искам да знам, всичко за така нареченият преход в България и така нека си задам въпросите пък вие, ако наистина сте честни, както твърдите, ще отговорите пред цяла България на въпросите ми.

Въпрос номер 1:
Бойко Борисов, докато е главен секретар на МВР, участвал ли е в уговорки за разчистване на конкуренцията в ъндърграунда на България в полза на една групировка с три букви? Искам да подчертая, че аз лично знам отговора на този въпрос и мога даже да представя доказателства за това, че е било така.

Въпрос номер 2:
В първият си мандат като министър председател Бойко Борисов беше ли предоставил кабинет на Румен Николов Пашата в министерски съвет и реално заради него ли се арестуваха всички така наречени силови босове в България, които после се откупиха с огромни суми в полза на двама човека? Естествено и че за това имам доказателства, но искам да чуя отговорите.

Въпрос номер 3:
Вярно ли е че Валери Симеонов само от строежа на българската ограда по границата с Турция е получил 4 милиона лева комисионни?

Въпрос номер 4:
Покровител ли е Валери Симеонов на канали за трафик на бежанци през България?

Въпрос номер 5:
Иван Гешев дали някога като прокурор е осъдил някой? Защото имам информация, че всичките му дела срещу определени хора са завършвали със споразумения, но не само в съда? Има и на още едно място споразумение и други неща.

Въпрос номер 6:
Иван Гешев как точно е завършил школата в Симеоново на МВР, много ми е интересно да знам за втората му година учене и какво точно се е случило тогава?

Засега мисля, че тези шест въпроса са достатъчни, за да разбера дали срещу мен седят честни и достойни хора или едни бандити, облечени във власт. И не забравяйте господа политици, че Васил Божков никога не е бил жертва, винаги е бил ловец…“



Тагове:   ББ,   сик,   корона вирус,   в божков,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 4398533
Постинги: 1901
Коментари: 943
Гласове: 1926
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031