Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2015 19:58 - Как би изглеждала една планета, която е контролирана от рептилии?
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 7874 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 10.06.2015 20:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image                                                                                                                    "Един от Народа" :
"Ние сме истинските Арийци, ха-ха-ха!
                                                                                                                                             1.ПАРАЗИТИ ГОСТОПРИЕМНИЦИ                                                                                                                  За да получите представа за това какво е планета, която е контролирана от влечугоподобните, първо трябва да придобием общо разбиране за това какво са те: На първо място са извънземен паразитиращ вид, който процъфтява чрез гнева, объркване, страха и омразата, които пораждат при гостоприемника (в случая хората на планетата). Рептилиите буквално и в преносен смисъл се хранят с отрицателните емоции, които пораждат. Toва се прави на макро-планетарно ниво, но също така и на микро-индивидуално. С цел поддържане на господството над гостоприемника (човечеството), влечугоподобните е трябвало генетично да го манипулират, така, че да се получи наследствен хибрид между човек и влечугоподобно (настоящия Елит), който да действа като администратор на плантацията (често наричана и „ферма“). Чрез едни същи кръвни линии се поддържа контрола над планетата в продължение на хиляди години. Така човешката съдба се ръководи от невидима ръка. Негативните характеристика у населението на планетата като: сексуална агресия, безпричинна агресия (всъщност винаги има причина за нещо, което се е случило, по-скоро „безпричинна“ е само нагледно, в най-горния слой на перцепция), териториално користолюбие и всички садистични методи за контрол и манипулиране са генетично имплантирани и вече пропити в по-голямата част от масовото съзнание, като това създава истинска шведска маса за влечугоподобните. Те настина обичат да пируват по време на чума, и това трябва да е изцяло рептилианска поговорка.

SPCTTR.: “Паразита-гостоприемник" е вид физическа еманация на познатото „жертва-агресор“. Нека вземем за пример кърлежа и стадата овце, той физически ще умре ако не успее да намери гостоприемник сред тях, от който да се храни, лошото в случая е, че той може да чака изключително дълго време – месеци, години... разбира се, такъв е дизайна, нищо лично. Овчето съзнание не осъзнава това, то няма капацитета да го направи, отново by design.

Контрола над човешката популация на повърхността се постига, чрез налагането на строги патриархални религии. Стратегията „разделяй и владей“ е инсталирана, което води до безкрайни военни конфликти между хората. Човешката раса е била умишлено генетично „осакатена“ за да не успее да реализира своя духовен и метафизичен потенциал. Налице имаме една добре обмислена мега програма, която има за цел да държи човешката популация в невежие, болести и негативния спектър на емоциите. Крайната цел е да се остави една малка група от немислещи, микро-чипирани роби, чийто потомци ще останат затворници завинаги на тази планета.

Другия важен момент е да се спомене, че Луната е изкуствен обект. Не искам да кажа, че точно рептилиите са създали Луната, но за тези, които са проучвали въпроса за Луната и връзката и с НЛО, това е доста очевидно, че тя се използва от някого или нещо (особено тъмната и страна). Лунните аномалии са твърде много за да бъдат побрани в тази статия. Добро начало, от което читателя да започне е глава 1 на книгата на Джим Маррс „Alien Agenda”, струва си да споменем четири значими точки от главата:

Луната винаги е обърната на една и съща страна към Земята (така тъмната и страна остава винаги една и съща), по всички правила Луната трябва да се върти около оста си.
Луната всъщност кънти, което продължава дълго време, когато бива удряна от астероиди или на нея кацат големи обекти като лунохода, това предполага, че Луната е куха.
НАСА не пропуска възможността рутинно да пуска снимки, на които често се виждат необичайни структури и предмети.
Луната е позиционирана по такъв начин, че тя може да предизвиква пълно слънчево затъмнение. Луната да се окаже на тази позиция на която се намира на случаен принцип е нещо, което противоречи на всички физични закони. По-скоро тя е била поставена там от цивилизация със страхотни технологични възможности. Възможно е самата Луна да е космически кораб. Самото и разположение създава едно впечатление, че това е огромна станция за мониторинг и Земята не е нищо повече от един огромен терариум. Като аналогия на всичко това можем да направим сравнение с хората, които притежават влечуги в аквариум като домашни любимци.

Собственика на влечугото ще му осигури добре регулирана и безопасна среда в която да живее и да се размножава. Най-малкото, което домашните любимци могат да очакват от техния собственик е питателна храна, чист въздух и вода, както и полагаемите здравни грижи, когато животното се разболее. От друга страна, това което знаем, че се случва с човечеството е:


Глобалистки организации като Codex Alimentarius се грижат за това, всичката храна, която хората консумират да бъде денатурирана, облъчена и лишена от необходимите ензими, минерали, както и есенциалните мастни киселини. И така хората сме принудени да консумираме преработени храни, голяма част от нея е продукт на генното инженерство, съдържа карциногенни съставки и консерванти. Съвсем скоро ще бъде незаконно човек да отглежда растения и да притежава семена. Храната буквално ни разболява.
Лекарствата, предвидени за нас от фармацевтичния картел ни разболяват още повече, а самото лечение, назначено ни от медицинските агенти на системата са или неефективни или направо ни разболяват още повече като крайния резултат е с летален край. Ваксини „обогатени“ с различни токсични вещества и вируси причиняват на хората рак, а при ранна детска възраст аутизъм. Токсичната комбинация от ваксини, фармацевтични лекарства, ГМО храни, фруорирана вода е довело до стерилност при мъжете. Стотици естествени добавки ще бъдат забранени в Европейския Съюз тази година.

SPCTTR.: Темата с мъжкия стерилитет е табу, всичко това е „срама“ за вече бившия тестостеронов индивид, та в очите на пластмасовите кифли трябва да му става винаги и по-всяко време, често чувам sequential изцепки от сорта на „Ей тая я пукнах, 5 пъти го правихме!“ .... ся това не е било никога по-далеч от истината. Мъжа като цяло има голям проблем с тестостерона и еректилната функция, защо? Много просто, той освен с горе изброените съставки и ежедневния стрес е атакуван и с още една, според мен най-важната – нейно величество ЕСТРОГЕНА и нейните под величия – КСЕНОЕСТРОГЕНА и ФИТОЕСТРОГЕНА. Те вече са започнали да съсипват мъжката половина на човечеството. Храната ни е съставена главно от въглехидрати и храни богати на естрогени, ще спомена само соята. Отделно от всичко това въглехидратните храни ни правят много кофти номер с хормоналните нива, отново в полза на естрогена, чичките с коремчета са жертви на естрогено-тестостронов дисбаланс. Нещо, което винаги ме е учудвало в съвременната фармакология е това с анаболните стероиди, които са тестостеронови продукти и стимулатори на белтъчната синтеза, ами да ама, след спиране на приема имаме процес, който се нарича „ароматаза на тестостерона в естроген“, от там и хормонален дисбаланс и гинекомастия (проява на вторични полови белези у мъжа - женски гърди).
Любимата мъжка напитка – Бирата е естрогенна бомба, а картофките със сирене към нея съсипват панкреаса и подсилват естрогенният импакт, все лоши неща, higher self damn it!
Има един термин, за които мисля да пиша отделна статия, този термин се казва „Естрогенизация“ а пълното му заглавие е „Умишлена естрогенизация на мъжкото съсловие на планетата“. Естрогена ще направи мъжа стерилен и с преобладаващо пасивно поведение, това е добре дошло за .... трансхуманизма и за орионизирането. Трансхуманизма ще предложи вече съществуващите разработки на изкуствени утроби (нещо реално съществуващо днес и описано доста подробно в романа на Олдъс Хъксли „Прекрасния нов свят“, последното пък онагледено във култовия на десетки нива филм „Матрицата“.) Когато администрацията на планетата премине в ръцете на женска (Хилъри и т.н.) мъжествените изяви и неподчинение няма да бъдат толерирани, естрогена ще се погрижи за това на хормонално ниво, това също е визуализирано в една от сериите на „Слайдърс“, за която бях писал в тази статия, в същата серия президента на Америка в този паралелен свят е Клинтън, Хилъри Клинтън (S02E04). Ако някой се съмнява в моите думи за „умишлената естрогенизация“ нека за да започне да проучва въпроса, само да напомня, че аз вече някъде от около 3-4 години проучвам точно този въпрос, е разбира се в последствие навързах нещата с Имперската адженда. Ако все пак някой иска да се пробва да опровергае това, моля да заповяда* на мейла ми: Spectatorbg@abv.bg (* много грешна дума е да се казва „Заповядай!“ след всяко извършено действие/асистенция спрямо друга лично, това показва вашия РОБСКИ манталитет, в древни времена, когато роба извършил поредната заповед на своя господар се покланял и казвал нещо от сорта „На вашите заповеди!“, което е аналогия с „чакам следващата заповед!“ и така).
Ще спомена отново и расата „призраци“ от сериала "Stargate: Atlantis", спомнете си на кой служеха те и как изглеждаха с тия бели дълги коси. Опс! Щях да забравя, към това число на естрогеновата армия прибавете и пластмасата или по-точно: Бисфенол-А, фталати и куп други доказани убийци на мъжественото у човека. Както казваше Ана от сериала „Ние идваме с МИР, винаги!“, аз ще допълня, че предварително хората трябва да я очакват с МИР, дори и синтетично създаден, естрогена е доста добър в това отношение. Ако някой ден се инспирирам достатъчно и намеря нужното време, ще понапиша малко повече за процеса по „Естрогенизация и орионизация на планетата Земя“, а сега да се върна към основната статия.


3. Прочутите Chemtrails кръстосват и замърсяват небето над главите ни денонощно, вече усърдно и в България, можете да си откъснете погледа от телевизора и да погледнете нагоре колко шибани самолети кръжат и оставят химически следи с часове. Транснационалните корпорации рутинно отравят околната среда, няма смисъл да изброяваме имената им. Пример за това е Бритиш Петролиум, които умишлено заля Мексиканския залив с петрол и дисперсанти, които ще окажат сериозна щета на цялата планета (тук малко е намесено и Черното масло, за което може би сте чели някъде из интернет). Радиацията от Фукушима продължава да се разпростира около цялата планета. Фукушима беше скалъпено събитие. Генетично модифицирани животни и растения биват въвеждани в естествената ни еко система, което само по себе си е трагедия, а пораженията са необратими, както може би се и досещате.
Пчелите умират и то в големи количества. ХААРП и Сеизмичното Оръжие създават изкуствени „природни бедствия“ на всякъде по света, в резултат на това имаме насищане на спектъра с човешки трагедии, които сами по себе генерират негативни емоции, недостига на естествена храна също не е за пренебрегване (SPCTTR.: често в фантастичните филми за глобални апокалипсиси виждаме как хората на ръба на глада се хранят със синтетична храна, това трябва да ви говори нещо, а протеиновата синтетична каша в „Матрицата“?)
„Бъдещите“ пазари в Ню Йорк и Чикаго са манипулирани, в резултат на което цените на основните хранителни продукти умишлено се покачват, това води до още повече глад.

4. Наложената валутна система е заробила всяка една държава на Земята. Международния банков картел е основното оперативно звено на влечугоподобните господари на повърхността на планетата. Безброй лица и семейства в западните държави са финансово мизерстващи. На Балканския полуостров имаме пари само за хляб, а народите от третия свят отдавна са бедни. Влечугоподобните предполагаемо са недоволни от нации като българската, която все още има собствени домове, но това ще бъде променено, като има такива тлъсти пиявици, които да им угодяват (управляващите марионетки в изпълнителната агенция на рептилиите – Министерски съвет)

5. Хората се „Де-образоват“. Образователната система се управлява от бихейвиористи и радикални психолози, които използват техниките на преподаване на Бъръс Скинър. В резултат на всичко това, цели поколения хора са неспособни на самостоятелно мислене, те са пригодени да следват и нищо повече. Серията от огромни гео-катаклизми, мистериозни преминаващи комети и може би Галактически войни се отхвърлят като абсурдни от квазиакадемиците в образователната система (когато имаме на лице някакво странно събитие, разните телевизии бързат да поканят „вещите“ професори от БАН за да опровергаят слуховете, колко удобно само! Нали знаете колко затъпени от самата Система са те!) Значенията на много думи са объркващи и извратени. Мащабните военни действия са описвани като „хуманитарна намеса“ (САЩ и войните и със всички държави, които е „освободила“), Антивоенните демонстранти са дефинирани като „терористи“, а хората, които търсят истината (нещо което противоречи на корпоративните картели) се демонизират като „екстремисти“.
В бг ефира пък нощем по една телевизия с числото „7“ излизат некви lightsidе паляци като примерно С. Стаменов и разните му там масонски говорители и ви дрънкат мега bullshit, по-честно щеше да е това предаване да бе кръстено „Светлия половин час на масона“ - не чакайте истини от тия нехора.

Всичко по-горе описано може би се дължало и на чисто човешки фактор, за нещастие обаче имаме безброй много документирани случаи на отвличания на хора от влечугоподобни ( и не само това разбира се, има рисунки и сведения от всички краища на света и то от преди хиляди години, когато хората не са имали телефони и интернет, т.е. Нямало е как в Бразилия да знаят какво са нарисували древните българи и т.н..

Не би било добре да заключим, че рептилиите са плод на въображението на хора като Дейвид Айк. В интернет има безброй клипове, които показват влечуго-човешки хибриди с вертикални зеници по телевизията, които сипят дезинформации и лъжат населението, явно на моменти шеипшифтинг технологията им претърпява сривове. Съотношението на влечуго-човешки хибриди във властта сравнение с „нормалните хора“ е в полза на първите, което трябва да ви подскаже у чий ръце е контрола на тази планета. Първото нещо, което трябва да направим е разбира се да осъзнаем ситуацията в която се намираме, да, по-лесния и удобен вариант е да махнете с ръка и да теглите една майна на всичко, но помнете, това движение с ръката ви е продукт на рептилиодния ви мозък, it’s easy!


Автор: Джеймс Бартли                                             image                   Кшатриите, които са се скрили от аватара на Вишну-ПАРАШУРАМА са се скрили в Кавказките планини("Ной-ския ковчег"???), по-късно са познати като АБХИРАС и мястото, което с населявали е известно като "Абхира-деша".

HEBREW=hABIRU=hAPIRU=ABhIRU=(HAR-AP)-
"ЗЕМЯ-ВОДА"=ЗЕМНОВОДЕН=РЕПТИЛ

Друг етимологичен корен за "ВОДА" на санскрит иде АВАРИ/АБАРИ/АПАРИ, сходно племе с хазарите, за което имам, пък информация, че са били РУДРИЧЕСКИ извън-класови племена на АВ(х)ИРИ/АБ(х)ИРИ- http://en.wikipedia.org/wiki/Abhira, от където иде от думата "евреи"(х-аб-иру/апиру), идещо от санскритската дума АПА-"ВОДА". Думата "ар-апа"(ар-аба) иде пак от корена ап-вода+(х)ар-земя, т.е "земно-водни"(рептили).
Аварите (apar/abar; гр. αβαροι, ομβροι; руск. обри; кит. а-ба, а-бо; ар. ал-абар) са номадско евразийско племе, появило се в Европа в началото на 6 век и създало своя държава първоначално на река Волга, а после в Панония.
В литература се използва и името евразийски авари (Eurasian Avars), за да се прави разлика от кавказки авари (аварци) - съвременна народност от Северен Кавказ.
"Аба" на персийски(авестан) е "баща", анаграма на санскр. "баб-а"(пап-а), но всъщност "АБА" иде от अप् АПА/АБА-"ВОДА". на латински е "Акуа"(Aqua).
                                                                                                                                        РАСОВО СМЕСВАНЕ / ЧОВЕКА КАТО СОБСТВЕНОСТ                   
                                                                                  Когато човекът е бил създаден, той е трябавло да бъде нечия собственост. Замисляли сте се КАК това е могло да бъде възможно?

Единственият начин да притежаваш нещо, е като го превърнеш в част от себе си. Единственият начин да притежаваш една зелка, е като я погълнеш. В стомаха тя навлиза в теб, става част от теб, и по този начин - става твоя собственост.

Човекът е трябвало да бъде КОНСУМИРАН, за да бъде нечия собственост. Как се консумира един човек?

- Духовно. Религията кара човека да се лиши от себе си - да предаде себе си в ръцете на по-висши идеали. Религията учи, че човекът, сам по себе си, не е достатъчно висш идеал, за да съществува в свое име. Той трябва да си намери някакъв по-висши идеал, на който да предаде себе си и съдбата си.

- Сексуално. Богове взимали човешки жени и прочие.

- Плътски. Тук водят началото си всички ритуали, в които се жертвено се консумира човешко, най-често жени. Зашото жените са по-подходящи за плътско консумиране - сексуално и чисто месоядно, защото са по-прагматични от мъжа, който е най-подходящ да бъде духовно консумиран чрез религиозните машини.

- Вдъхновение и забавление. Тук водят началото си колизеумите и всичко от този тип, където човекът е бил ползван за зрелища, забавления и прочие дейности (и мъе и жени).

Но всичко това не е достатъчно.
Защото за да притежаваш нещо, то ти трябва да си повече от него. Например аз съм повече от която е да е моя собственост - аз съм повече от разума си, аз съм повече от емоциите си, аз съм повече от духа си. Да, ние наистина сме повече от духа си - защото сме И тяло. Духът сам по себе си е призрак. АЗ от друга страна съм веществен, затова съм повече от духа и от душата си. Повече съм и от тялото си - защото съм И нещо друго.                                                                                                                                      АЗ притежавам всички тези неща - душата ми, духът ми, емоциите ми, разумът ми, тялото ми, висшият ми аз, личността ми, егото ми... Всичко това е моя СОБСТВЕНОСТ и аз мога да разполагам с нея както си искам.
Аз не съм всички тези неща - аз съм СОБСТВЕНИКЪТ на всичко това.

Кой тогава може да притежава човека? Да го нарече своя собственост? Този някой трябва да бъде повече от човек... "Човек" трябва да бъде негово качество, а не нещо външно за него. Този някой трябва не просто да е собственик на определени човеци - той трябва да притежава човешкото, като принцип, като институция, като място в йерархията.
Древният принцип - унищожи мястото, унищожаваш и човека. Който притежава мястото, притежава и онзи, който го заема. Затова този някой, кйто е трябвало да бъде господар на хората, е трябвало да притежава човешкото, в смисъла на стериотип, идея и принцип.                               
Нефилимите. Кръстоската между извънземните и наскоро хибридизирания човек. Те са не просто извънземни... защото те са И извънземни, И хора. Тоест те са извънземните, които действително са ПОВЕЧЕ от хора.
Именно това е била идеята за яхното създаване - да бъдат господарите тук, точно както си пише.

Но има междуособици. Има конфликти. Случва се така, че на Земята е предизвикан Потопа (сега няма да се спирам кога, защо, как и какви са последиците от това).
Извънземните се евакуират и напускат Земята (името й е Ериду). Целта е била да се изтреби само човека. Но на човека му е било помогнато, групи от хора оцеляват тук-таме.

Работата е там обаче, че цивилизацията е заличена. Потопът превръща съществуващата дотогава цивилизация (Атлантида, Му, Ведите и редица други "държави") само в спомен, от който почти не остава и следа. А онези, които първоначално са донесли тази цивилизация тук, са отлетели.

Както казах по-горе, това поставя нефилимите в положение на регресираща цивилизация. Малкото оцелели от потопа не разполагат с нищо, с което да попречат на този регрес. Но нещо повече - самите нефилими, които до вчера са живеели като богове, също ще регресират. Децата на нефилимите, заедно с оцелелите хора, също ще се върнат до кота нула на цивилизацията, преди да тръгнат нагоре отново. Всички - в това чисто и нефилимите - са били зарязани тук и обречени на връщане към маймунизма.
Някои ще се консолидират, други ще се кръстосат с хората. Едни ще вземат мерки, други не. ще изчезнат групи, ще се появят групи... ще възникнат мотиви и интереси, и ще изчезнат мотиви и интереси.

Това е доста сложна политическа ситуация. Нефилимите са имали възможност да направят следното (и са го направили):

Могли са да се скрият, за да разделят съдбата си от съдбата на човека. Взели са мерки, като са направили за себе си пъзели, ключове, пътеводители и кодирани записи от информация, с надеждата че тези неща някой ден ще бъдат прочетени от техните деца и внуци и това ще им помогне да дръпнат по-бързо нагоре по възхода на технологията и цивилизацията.
Отделно, преди последните помнещи миналото да отмрат, са направили отделна пътека за човека - заблуждаваща пътека, забавяща развитието, за да могат да дадат на собствените си наследници преднина и някой ден отново да бъдат господари на човека, за каквито са ги посочили в самото начало.

Защото иначе биха се претопили в човека, линията би се загубила и само съдбата може да покаже кой на кого ще стане господар и как ще се развият нещата.

Наследниците на нефилимите са именно илюминати.

С което стигаме до въпроса на темата и сегашното политическо положение.

Това, което илюминати искат, е отново да бъдат боговете, които някога са били. Те искат отново да имат своята Тип 1 цивилизация , но този път - като господари и нейни собственици, а не като лакеи и подставени господари на някаква нисша животинска за тяхната гледна точка раса.                                                                                                 image                 
РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ / ДУХОВЕН НЕМАТЕРИАЛЕН КОНТРОЛ                                                        
-Някога небето и земята са били едно.
-Разделянето на небето и земята започва с удар. Невероятно, но е налице хипотеза, че Луната е ядрото на унищожения Фаетон.Владетел на Фаетон е ЯО. За митичната ера на император Яо, когато ставали тия събития, са характерни неща, описани във втората плочка на сътворението. Тогава Е.А. успокоява слънцето (Апсу) и дава справедливи закони (съдби) на останалите богове-планети. Конфуций и неговите последователи имали неговата епоха за идеал:

“Наистина велик владетел бе император Яо!
Достолепен бе като висока планина!
Само Яо вземаше наистина пример от тях!
Добродетелите му бяха тъй необятни,
че простите люде не можеха да ги назоват!
Заслугите му бяха тъй великолепни!
О, колко ослепителни бяха
неговите обичаи и закони!”
(от “Диалози” на Конфуций)                                                                                                                       Африканският паднал лунен дух "ЯО"(Ях, Йах, йеШуа, йеШ"ва), е копие на Рудра на Шива, вероятно наследен от Лемурия(Кумари-Кандам) от епохата на Рамайана."Възкресението"  като акт на ЗОМБИ е също древно-африканския култ към ЯО(откъдето иде "Яху", Яхова/. Т.нар. Йао-езици са разпространенин в Централна-Източна Африка, тъй като наследници на Лемурийският вариант на култът към Майа-Кали и вариант на култът към Змията-Ананта шеша.                                                                                                               /20. После излезе един дух, застана пред Господа и проговори: Аз ще го примамя. И Господ го запита: Как?
21. А той отвърна: Ще изляза и ще бъда лъжлив дух в устата на всичките му пророци. Тогава Господ каза: Примамвай го още и ще сполучиш; излез, направи така.
22. И така, сега Господ е вложил лъжлив дух в устата на тези твои пророци, обаче Господ е говорил зло за тебе

2 Летописи 18 " - Алле-лу-Йах                                                                                                                      Така разделяне на небето и земята започнало с унищожаване на Фаетон, а ядрото й... на дух Яо става Луна. Вече имаме два ипостаса,... където вместо на Sun Ra/Звездното Слънце РАМА, например "арианите"- хазари започнали да вярват на неговия антагонист АР( а ), един от въплъщенията на които, а именно, които не-сущий дух Yis_Ar/Йис_Ар-ЯО, е вътре в кухината на Луната, и втория ипостас, а именно бездуховния материален Хор = Ka_Ar който се намира, във вътрешността на Земята, в същността си, в ада.  -Съществува връзката “небе-земя”.                                                                                                          Да кажем няколко думи за понятието "Соломон". На първо място, тази дума се състои от две части, а именно: "Sol о "или по друг начин vowelling" солитонни "и"Mon "или" Moon ".
"Sol о "е настроен на" единен "(например," играта на тромпет е соло "- която се играе от един, а другите са мълчаливи), и" Mon "=" луна "на немски означава" луна ".Тогава "Соломон" = " Solo луната "- означава" въплътения, единственния ("Соло ") бог на Луна - дух Яо("Moon ")."
С други думи, "Соломон", ни повече, нито по-малко, се е обявил за въплъщение, или "син" на Луната, която е, Ar (- ва ), за разлика от "син на Ра", Teos_Raoh (Y) = TSRH известен като въплъщение на Всевишния Sun Ra.
Това е прословутия Хазарски "монотеизъм" = " Muno-теизъм , "е" Lunа-тизъм, където вместо на Sun Ra/Ра Ма арианите-хазари започнаха да вярват на неговия антагонист АР( а ), един от въплъщенията на които, а именно, които не-сущий дух Yis_Ar/Йис_Ар, вътре в кухината на Луната, и втория ипостас, а именно бездуховния материален Хор = Ka_Ar , се намира,
както казахме, във вътрешността на Земята, в същността си, в ада.
Така Соломон се провъзгласил за изпълнение, т.е. "синът" на Луната. Известно е, че древният бог на луната се означава с термина " Нун . " Тогава понятието "син на Луната" в арамейски на словото Ra може да бъде представен като " Бин Нун"- това е," Йехошуа бен Нун ", наречен на библейския Исус Навиев, който твърди, че е" спрял слънцето над долината Ayyalon . " Сравнявайки фактите, можем да заключим:

Соломон = Йехошуа бен Нун = Joshua

Тъй като "Соломон", бидейки човек носи частица от материалното плътско Ka , а неговият "баща" е не-чист дух Yis_Ar , че е:

Ca + Yis_Ar = Ka_Yis_Ar = "Цезар" или " Ка-Caph "=" Ka - цар ", което означава" дракон змия станал човек Ka , който е Ar. "

Както се казва в Библията, Соломон - "син" на Давид, но чието име е преминало в ислямската традиция като "Дауд", т.е. " Te_Yud " «Де_Йуд» = «распнат Иуда». няма да навлизаме в подробности, освен да кажем най-важното. Апокрифното "Евангелие на Тома" започва: "Съдържа тайните думи изречени от Исус и записан на живо от неговия брат близнак Judas Thomas." Така че, Христос е "брат "- близнак, като две капки вода, подобен на Христос! В същото време, както е видно от апокрифната история, Исус му показал някои "тайни знания" неизвестни за хората днес.
Когато древните арийски текстове споменават думата "брат", включително реверсираната версия на "бар" ( => означава "син на", например, Simon Bar Kochba/Кохба = Саймън , " син на Stars ") когато краят (- ат ) се изхвърля, това означава, че "духът на родството е в Ap (и)", а не плът и кръв. Ето защо, например, монасите се наричат помежду си "брат" - те не са роднини по кръв и плът, но те са свързани с "духа (Ba) Ap (и) ада (-ад)", което означава, че са - "братя в Христа" (имайте предвид, че във връзка с Исус за предаване на неговия статут "син" се 
използва  различна граматическа структура, а именно, думата "бар" " бен "=> Bin Навий = " син на Луната. " Това означава, че тя се позиционира като "майка в плът и кръв", а не духовно, "Син на Луната", което означава че Лунния бог в този случай действа като действителен, реален баща, от които Иисус е замислен и роден от земна жена).                                                                                                                     Греха на зародиша на яйцето, се крие в него, вътре в тази черупка. В това яйце има всички условия, от които може да се развие бъдещият живот. За да се развие този живот, потребно е яйцето да се постави под квачката, дето като престои 21 дена, майка му ще започне да клочи и да му казва: „Когато дойде моментът да излезеш, ще пробиеш яйцето“. Пиленцето протрива стената отвътре и с това настъпва моментът на избавлението. Този процес настъпва отвътре навън.                                                                                                                           Според древната юдо-хазарска доктрина, главата на змията(Юдаизма), пълзеше от Каспийско море,Итил = стария Астрахан, минава през Крим, Северно Черноморие, Южна Европа, Северна Европа, Русия и се върна към старата Итил = Астрахан, и си захапва "опашка". Това ще означава закриване на магичния драконов кръг, което води до второ пришествие на Христос, на края на материалния свят и в олицетворение на "небесното царство", когато във вътрешността на Земята, в същността си Choir-Христос- Хор ще пробие черупката на земята и да се преодолее, се събира отново с лунния дух Яо Yis_Arom и ще блесне във Вселената като "Black Sun" , засенчвайки звездното слънце Най-РА/РА-МА.                 image               Джин от пещерата на Мохамед - Хира в планината Нур- Кирлианова фотография                                                                                                                                                           Хазария, Крим и Москва - три пункта, затварящи мистичния кръг на змията                



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685986
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031