Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2021 19:08 - Армията екзекутира актьора Том Ханкс чрез инжекция!
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4980 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Актьорът Том Ханкс напусна земята, убит от военен съд, който го призна за виновен за педофилия и детски престъпления!  image

На 12 юни 2021 г. американските военни задържаха Ханкс, след като самолетът, който той нае в Гърция, където има двойно гражданство, кацна на летище Малпенса в Милано, Италия, където Ханкс трябваше да присъства на чуждестранен филмов фестивал. 
Американски военни източници съобщиха на  
Майкъл Бакстър,  че членовете на 173-та въздушно-десантна бойна бригада и INTERPOL очакват пристигането на Ханкс, когато Learjet 75 се удари в асфалта на летището.  С изтеглени ръце, те се качиха в самолета и завариха Ханкс седнал до дългогодишния му приятел Питър Сколари, който през 1980 г. беше участвал заедно с Ханкс в телевизионния сериал Bosom Buddies, в който дуото участваше. Ролята на трансвеститите, живеещи в изцяло женски колеж общежитие.  По -късно Ханкс ще каже, че това е любимата му роля и че носенето на женствени дрехи го прави по -мъжествен. 
Военните освобождават Сколари, но приковат Ханкс и се качват на него на С-130, който трябваше да се зарежда с гориво два пъти по време на полет, за да стигне до базата в Диего Гарсия, където Службата на военните комисии построи затвор близо до базата на бомбардировачи В2. 
При кацане Ханкс е настанен в килия в очакване на военния си процес. 
Десет дни по -късно Ханкс има право на съдебен процес, тъй като Корпусът на генералните адвокати на Съдиите на САЩ (JAG) представи доказателства, свързващи Ханкс с група за трафик на деца, която според армията е работила в сянка 30 години. 
Тя представи като доказателство множество електронни устройства - лаптопи и мобилни телефони, които съдържаха снимки и видеоклипове на Ханкс, които правят секс с мъжки деца, които очевидно са били на възраст под съгласие. 
Други видеоклипове показват, че Хенкс посещава адренохромни партита, събирания, на които либерални елити и холивудски звезди се срещат и си инжектират нечестиво химично съединение, направено от окислен адреналин, извлечен от травмирани и измъчвани деца, и синтетични опиати. 
Тези, които участват в този луцифериански ритуал, вярват, че това съединение предотвратява болестите, удължава живота и подобрява сексуалната мощ. 
Видеото показва как Ханкс и певицата Лейди Гага се инжектират един друг, докато писъците на непознато дете, жалният звук на смъртта, отекват на заден план. 
Военното досие се основава на 50 видеоклипа и 2000 изображения, съобщиха източници на  
Майкъл Бакстър 
Трите офицерски съдебни заседатели обаче намериха съдържанието за толкова обезпокоително, че те върнаха осъдителна присъда, след като разгледаха четири клипа. 
На въпроса дали има какво да каже в своя защита, Ханкс не показа никакво угризение за престъпленията си и каза пред съда, че сексът между възрастни и деца е „естествен“ и че той гордо подкрепя NAMBLA (Северноамериканската асоциация за любов между мъже и момчета), организация за защита на педофилията и педерастията в САЩ. 
Съдът заяви, че Ханкс е изправен пред смъртно наказание и призова присъдата му да бъде изпълнена експедитивно. 
"Смъртта ми няма да спре нищо; ние сме навсякъде", каза Ханкс. 
Три дни по -късно (около 25 юни 2021 г.) Ханкс получава инжекция, различна от адренохром. 
Той бил вързан за носилка и инжектиран с панкурониев бромид, калиев хлорид и мидазолам през вените му.  Ако адренохромът остава в кръвта му, той не е достатъчно силен, за да го предпази от смъртоносната инжекция.

От  Майкъл Бакстър  на 27 юли 2021 г .: 
https://realrawnews.com/2021/07/military-executes-tom-hanks/



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658036
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031